Παρασκευή, 10 Ιουλίου 2015

[άντε μωρέ παλιόκοσμε που θα κάτσω να προγραμματίσω]
 «ο καπιταλισμός έκανε ζώο τον άνθρωπο, ο μαρξισμός έκανε ζώο την αλήθεια"

: Αν οι πολιτικές εξουσίες τρέφονται με μιντιακές επιφάσεις για να αυτοαναπαράγονται, αν ζητούν και προσφέρουν ψευδαισθητικές σχέσεις για να προάγουν ασταμάτητα την κοινωνική οργάνωση του εμπορεύματος, των αλλοτριωμένων προσωποποιήσεων του και του χρήματος, η άρνηση του μηχανισμού δεν είναι ακόμη από μόνη της μια επαρκής αξία.

Ένα «όχι», όσο ξερό κι αν είναι, δεν μεταβάλλει την κατάσταση περισσότερο απ΄όσο το κάνει μια μισάνθρωπη και παθητική αυτοεκμηδένιση. Πράγματι, και το ένα και η άλλη δεν μπορούν να ακτινοβολήσουν τη θετική ενέργεια ενός Άλλου, ενός τόπου που δεν έχει ακόμη πραγματωθεί πλήρως – ουτοπικού ίσως-, αλλά που ήδη αυτή τη στιγμή επαληθεύεται ως πηγή ζωής μη πραγματοποιημένης μέσα στην αλλοτριωμένη  εργασία και σχέσεων ανάμεσα σε αυθεντικά πρόσωπα.


Εδώ σύντροφοι επιμένουμε όλοι. Το κάρβουνο που κοκκινίζει στην φωτιά την ιδέα του μαύρου δεν την αλλάζει.

Το μόνο που οφείλουμε είναι να ξεκλειδώσουμε το τρέμολο που κάνουν οι μέλισσες ιπτάμενες και όλα θα τραγουδούν στο πλανήτη. Λουλούδια, πύραυλοι, ασθενοφόρα κι αεροπλάνα, γαϊδούρια, μοτοποδήλατα , νευρώσεις, παράνοιες, οι βαριές ψυχώσεις η αποτυχία, η ευτυχία, η επιτυχία, η δυστυχία,  όλα θα τραγουδούν στον πλανήτη.  Λάθος κι αν είναι ο θάνατος τον μηδενίζει άξαφνα η στύση – Σία παραιτήσου λάιβ - Ζήτω το μυαλό – ανεμόμυλος!

 
(Το κάρβουνο που κοκκινίζει στην φωτιά την ιδέα του μαύρου δεν την αλλάζει. Ο raoul_penman απόψε λίγο μετά τις έντεκα ξεκλειδώνει το τρέμολο που κάνουν οι μέλισσες ιπτάμενες και όλα τραγουδούν στο πλανήτη: λουλούδια, πύραυλοι, ασθενοφόρα κι αεροπλάνα, γαϊδούρια, μοτοποδήλατα , νευρώσεις, παράνοιες, οι βαριές ψυχώσεις η αποτυχία, η ευτυχία, η επιτυχία, η δυστυχία,  όλα τραγουδούν στον πλανήτη.  Λάθος κι αν είναι ο θάνατος τον μηδενίζει άξαφνα η στύση! – Σία παραιτήσου live - Ζήτω το μυαλό – ανεμόμυλος!  λίγο μετά τις έντεκα  e΄δώ: http://www.metadeftero.gr/
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου